Gloednieuwe website

Welkom op mijn gloednieuwe website!
Wat leuk dat je even komt kijken. 😃

Afgelopen jaar was een bijzonder jaar voor me. Het was het jaar waarin een hobby uitgroeide tot een passie. Het jaar waarin ik leerde dat door die passie te volgen, er mooie dingen op mijn pad kwamen en er deuren openden waarvan ik geen idee had dat ze er waren.

2017 heeft me geleerd dat ik mag (wat zeg ik… moet!) gaan voor waar ik blij van word. En dat mijn hart volgen niet alleen míj heel blij maakt, maar – zo heb ik gemerkt – ook andere mensen inspireert. En dat is het mooiste dat er is!

En om die laatste reden, heb ik deze website opgezet. Om mijn passie en enthousiasme voor fotografie te delen. Met jou! Om je te inspireren en misschien zelfs wel om je wat te leren.

Dus nogmaals: welkom hier en blijf vooral af en toe langskomen! De site is nu nog een beetje kaal, maar ik ga er alles aan doen om dat zo snel mogelijk te veranderen.

In de tussentijd ben ik natuurlijk ook te volgen via mijn instagram-account: instagram.com/arnhemsmeiske.

3 thoughts on “Gloednieuwe website

 1. Geweldig om je nu te volgen op je blog,
  Ik wordt hier ook door geinspireerd. Ik kom gauw nog eens terug.
  Succes met je geweldige hobby,
  Je trouwste fan,

 2. Vanochtend heb ik je eerste column op de website natuurfotografie.nl gelezen. Hartstikke leuke column met schitterende foto’s. Foto’s ‘naar mijn hart’. Zelf vind ik macrofotografie ook het leukste en mooiste om te doen. Heerlijk de natuur in, het liefst in je eentje, en maar zien wat er te fotograferen valt. Bloemen, vlinders, bijen, hommels en libellen, enz., allemaal even leuk en mooi om te fotograferen.
  Door het lezen van je column ben ik ook op je website terecht gekomen en heb net een flink aantal van je blogs gelezen. Ook hartstikke leuk en interessant! Ik zal je website zeker regelmatig bezoeken en je tips in praktijk proberen te brengen. Ik zou het leuk vinden als je ook een keer op mijn website zou willen kijken en er misschien (kort) commentaar wilt geven.
  In ieder geval heb jij er een trouwe bezoeker van je website en blogs bijgekregen. Tot een volgende keer!

  Groetjes,
  Annette

 3. Vanochtend heb ik je eerste column op de website natuurfotografie.nl gelezen. Hartstikke leuk geschreven column met schitterende foto’s. Foto’s ‘naar mijn hart’; zelf vind ik macrofotografie ook het leukste en mooiste om te doen. Heerlijk, het liefst in je eentje, de natuur in en maar zien wat er te fotograferen is. Of het nu bloemen, vlinders, bijen, hommels en libellen enz. zijn, het maakt mij niet uit. Alles is even mooi.
  Door het lezen van je column ben ik ook op je website terecht gekomen. Ook hartstikke leuk en interessant. Ik heb net een flink aantal van je blogs gelezen en ik moet zeggen dat je er een enthousiaste volger bij hebt. Ik kom zeker regelmatig terug op je website om je (nieuwe) foto’s te bekijken en je blogs te lezen.
  Ik zou het leuk vinden als je ook een keer op mijn website zou willen kijken en er misschien een (kort) commentaar op wilt geven.
  Tot de volgende keer!

  Groetjes,
  Annette

  P.S. Misschien heb je nu 2 commentaren van mij ontvangen. Ik kreeg namelijk na button ‘reactie plaatsen’ aangeraakt te hebben een melding dat mijn commentaar al 2x verstuurd was (?) 😳, maar er stond geen reactie van mij op jouw site. Vandaar een 2e (nieuwe) reactie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.